Update week 1


Wit gips is saai. Mijn zus is het daar mee eens, dus al op zondag na thuiskomst werd mijn gips een beetje op gepimt met een mooie tekenen :-).

Maandag: sportdag!
Vandaag ben ik voor het eerst na de operatie naar de sportschool geweest. Weliswaar met rolstoel en krukken maar toch. Ruim 45 min heb ik me kunnen uitleven op krachttraining voor het bovenlichaam en de romp.
Lekker om weer even bezig te zijn. Stilzitten is echt niets voor mij.
Al sinds de operatie had ik het idee dat het gips te los zat en daardoor te veel vrijheid gaf aan mijn enkel om te bewegen. Woensdag ben ik toch maar voor controle naar het ziekenhuis geweest. Het resultaat: nieuw gips, lichter in gewicht en een fraai kleurtje.
De wond zag er goed uit. (Wel wat groter dan gedacht +/- 4 cm). Wel jammer dat de boom getekend door mijn zus al wegegooid was vor ik het door had ?.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *