(Medical) Transition zone

Vandaag was het tijd voor de (medische) wisselzone. Waar mijn gemiddelde wisseltijden bij triathlon vaak tot de Nederlandse top behoren, deed ik er vandaag iets langer over. Ondanks een eerdere gips wissel, omdat het gips te los was komen te zitten, stond nu een geplande gipswissel te wachten.

De start was goed. We waren in een razend tempo vanuit de auto op de polikliniek. Alleen daar ging het even mis. Een half uur in de “penaltybox” (wachtruimte), tot de race hervat mocht worden. Snel gekrukt ging ik door naar het volgende station. Het  oude onderbeengips werd met behulp van een zaagje verwijderd. Na de goedkeuring van de arts werden de hechtingen verwijderd (een niet al te prettig klusje) en mocht er loopgips worden aangelegd. Helaas voor mij, na meerdere malen vragen, mocht er geen zwemloopgips omheen (dat doen ze blijkbaar niet bij onderbeengips) .

Ander half uur, maar wel  loopgips, later mocht ik de (medische)wisselzone weer verlaten. Jeeej! De kleur was nog even goed nadenken. Hellas geel, oranje of felgroen hadden ze niet. Dus het is rood/roze geworden.

Gelukkig hoef ik nog maar 1 maand en 2 dagen met gips te lopen ?.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *