Het effect van de omgekeerde wielerbroek

Roze gips en Roze Tom

Toch leuk dat Tom Dumoulin in het roze kwam te rijden vlak nadat ik roze gips kreeg, dus als aanmoediging voor Tom heb ik het roze gips maar aangehouden tot het einde van de Giro d’Italia. En met succes!

Ondanks dat wielrennen er voor mij zelf niet in zat, heb ik toch de enige ritjes op de handbike gemaakt. Leuk vermaak zeker met dit mooie weer.

Maar goed over naar de orde van vandaag…

Ruim 6,5 week geleden ging ik onder het mes. 6 keer nieuw gips verder (telkens zat het gips te los) mocht het gips er vandaag eindelijk van af.

Met een verwijzing voor fysiotherapie, het operatie verslag en een paar foto’s van de binnenkant van mijn enkel op zak en een tevreden arts kan de volgende stap in de revalidatie beginnen: het vergroten van de beweeglijkheid van de enkel.

Wat ik jullie niet zal onthouden is het (enigszins lachwekkende) effect van de omgekeerde fietsbroek…


Dus zien jullie mij met een 3/4 broek met 1 compressie kous lopen dan ben ik bezig met het wegwerken van deze “schade” ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *